Fjerkræ

Fjerkræ til enhver smag

Vores retter under fjerkræ varierer lige fra sprængt kalkun til gammeldags kyllingesteg.

Du kan også vælge andesteg i flere udgaver. Vi har både den traditionelle danske andesteg og sprængt andebryst med mild peberrodssauce, som der er lidt mere bid i. Den første ret er ideel i vintermånederne, hvorimod den anden egner sig godt i sommermånederne, gerne med et koldt glas Riesling til. Fjerkræ er velegnet som hovedret, men kan også stå for sig selv.

Den gode smag fra fjerkræ kan tage pippet fra dine gæster

Fjerkræ er som hovedregel magert, og det gør også, at det ikke ligger lige så tungt i maven som de bastante oksestege.

Derfor kan det være en befrielse for mange, at få serveret en ret med fjerkræ. Mange bliver positivt overrasket over den gode smag fra retterne med fjerkræ. Hos os sørger vi for, at du aldrig vil opleve et tørt stykke and eller kyllingekød. Vi sørger for at bevare al saft og kraft, så du kan nyde den gode smagfulde ret med fjerkræ.

Tag et blik på vores udvalg af retter indenfor fjerkræ

Herunder kan du danne et overblik over de forskellige typer retter vi tilbyder indenfor fjerkræ. Priser er angivet for både ud af huset og i huset

“God service”

Det er super godt, super god service, glade og rare medarbejdere
Mathis Nauta

“Super fleksibel”

... og både maden og servicen var fuldstændig fantastisk!
Elmodan Elektro A/S

“Ole lavede menuen”

De lavede fantastisk mad til min datters konfirmation
Svend Helsted Ravn

"Nemt og hurtigt"

God service og rigtig god mad og så til gode priser
Jan Husum