Helstegt pattegris og alt der hører med

Hvad enten du skal holde fødselsdag eller konfirmation i nærmeste fremtid, så er stegt pattegris et godt valg til menuen. Her hos Ole Kok tilbyder vi helstegt pattegris til ethvert arrangement. Vi holder til i Ishøj, men står  ogsåtil rådighed for kunder i blandt andet Roskilde, København og omegn. 

I Danmark kan helstegt gris serveres ved mange forskellige festlige lejligheder. Det falder nemlig i de flestes smag, både børn, ældre og unge mennesker. Vores firma sørger for det hele til din næste fest; alt fra grill, kul og selve grisen. 

Vi hjælper ligeledes gerne med udskæring af den helstegte pattegris, som vi anbefaler, at en erfaren kok tager sig af.​

Hvad koster helstegt pattegris?

Vi går efter at være en billig virksomhed, der leverer mad af høj kvalitet til ethvert festligt arrangement. Derfor finder du altid gode priser hos os, uanset hvad du bestiller.

Den nøjagtige pris på helstegt pattegris afhænger af grisens størrelse, samt om vi skal levere tilbehør til grisen, hvilket vi gerne gør.

Som cateringfirma står vi altså gerne for både tilberedning og levering af alt maden til din næste fest. På den måde slipper du for selv at skulle stå i køkkenet i flere timer, og du kan i stedet nyde dagen med dine gæster. Se hvad vi ellers kan tilbyde her.

Kontakt os for et godt tilbud

Vil du have et godt tilbud på en hel pattegris, så kontakt os med det samme for at høre mere. Vi har desuden udlejningslokaler, hvis du også skal bruge dette.

Vi kan kontaktes på telefon 43 74 00 15, eller du kan skrive en mail til ole@olekok.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt, med et godt og uforpligtende tilbud på helstegt pattegris, efter dine ønsker. 

Kontakt os

Kom forbi vores køkken, 

eller lad os bringe maden til dig.

Tlf. : 43 74 00 15
E-mail : ole@olekok.dk

Download menukort

Komplet menu »

Smørrebrød »

Luksus smørrebrød »

Buffet til frokostlevering »

Hygiejne og kontrol

Friske fødevarer, renlighed, hygiejne og komplet kontrol. Det kan du forvente.

kontrolrapport

Info

Noren Catering v/ Ole Drevs Lucien Noren

CVR: 2731020

Kontakt

Tlf.: ​43 74 00 15

E-mail: ole@olekok.dk