Forretter​

Ud af huset​

I huset​

2 stk. Sprøde tarteletter med høns i asparges.

Kr. 46,00​

Kr. 57,00

Varmrøget laksefilet serveret med marinerede urter.

Kr. 74,00​

Kr. 89,00

Hjemmegravad laks anrettet på butterdejsflager.

Kr. 72,00​

Kr. 85,00

Ægte ande foie gras med portvinssky

Kr. 105,00​

Kr. 115,00

Rosastegt andebryst anrettet på håndplukket salat med nøddedressing.

Kr. 81,00​

Kr. 94,00

Oksecarpaccio marineret i trøffelolie, serveret med frisk salat og parmasanflager.

Kr. 74,00​

Kr. 89,00

Skiver af italiansk parmaskinke, kun pikeret med balsamicoeddike og jomfruolie.

Kr. 72,00​

Kr. 85,00

Vol au vent med fyld af skalddyr, vendt i hummersauce.

Kr. 84,00​

Kr. 92,00

Rejecocktail efter klassisk opskrift.

Kr. 74,00​

Kr. 78,00

Surbrød med hjemmegravad laks og dressing

Kr. 72,00​

Kr. 78,00

Kold rødtungeroulade anrettet på sprød salat og med krydderdressing.

Kr. 85,00​

Kr. 96,00

Kold dampet laks med kaviar, rejer, asparges samt salat og en skøn dressing

Kr. 82,00​

Kr. 89,00

Hjemmelavet andelevermousse med portvinssky og ristede mandler.

Kr. 84,00​

Kr. 92,00

Stenbidderrogn med blinis, creme fraiche og rødløg.

Kr. 72,00​

Kr. 79,00

Røget østersølaks med slikasparges.

Kr. 72,00​

Kr. 77,00

Kontakt os

Kom forbi vores køkken, 

eller lad os bringe maden til dig.

Tlf. : 43 74 00 15
E-mail : ole@olekok.dk

Download menukort

Komplet menu »

Smørrebrød »

Luksus smørrebrød »

Buffet til frokostlevering »

Hygiejne og kontrol

Friske fødevarer, renlighed, hygiejne og komplet kontrol. Det kan du forvente.

kontrolrapport

Info

Noren Catering v/ Ole Drevs Lucien Noren

CVR: 2731020

Kontakt

Tlf.: 22 35 50 83

E-mail: ole@olekok.dk