Stegeretter af oksekød​

Ud af huset​

I huset​

Helstegt oksemørbrad.
Serveret med råstegte kartofler, tre slags grøntsager efter årstiden samt tomatsalat og svampesauce.

Kr. 188,00​

Kr. 238,00

elstegt oksefilet.
Serveret med råstegte kartofler, tre slags grøntsager efter årstiden samt spiresalat og rødvinssauce.

Kr. 166,00​

Kr. 186,00

Okse tournados.
Serveres med flødekartofler, hele grilltomater, ratatouille og perbersauce.

Kr. 174,00​

Kr. 212,00

Okse entrecöte.
Serveres med flødekartofler, hele grilltomater, ratatouille og perbersauce.

Kr. 158,00​

Kr. 186,00

Gammeldags oksesteg.
Hertil grøntsager bestående af glaserede løg, stegte tomater, haricot verts, hvide kartofler, sødt og surt, og ikke at forglemme - oksestegssaucen

Kr. 164,00​

Kr. 188,00

Stegeretter af vildtkød​

Dyrefilet.
Serveres med halve æbler, gele, her til waldorfsalat samt hvide og sukkerbrunede kartofler.
Hertil en velsmagende dyreflødesauce.

Kr. 195,00​

Kr. 228,00

Halv fasan.
Stegt med omhu og serveret med waldorfsalat i fuglereder samt appelsinbåde med gele.
Hertil sukkerbrunede kartofler og fasansauce.

Kr. 156,00​

Kr. 182,00

Halv moseand med stegte æblefiletter, råsyltede bær, smørstegte kartofler og en dejlig flødesauce.

Kr. 156,00​

Kr. 862,00

Vi tilbyder også andre vildthovedretter og sammensatte menuer i sæsonen.
Skriv eller ring til os for at indhente et tilbud.

Stegeretter af svinekød​

Helstegt svinekam.
Stegt med sprød svær, anrettes med havle æbler, svesker, rødkål amt hvide og sukkerbrunede kartofler.
Hertil en velsmagende flæskestegssauce.

Kr. 118,00​

Kr. 136,00

Glaceret hamburgerryg med friske grøntsager og sukkerbrunede kartofler.
Hertil sennep og rødvinssauce.

Kr. 118,00​

Kr. 136,00

Rødvinsmarineret svinekam.
Garnituren består af smørstegte cherrytomater og sukkerærter.
Hertil pomme a creme og saucebordelaise.

Kr. 138,00​

Kr. 156,00

Sprængt svinekam.
Tomater med flødepeberrod og årstidens grøntsager.
Hertil persillekartofler og smeltet smørsauce.

Kr. 118,00​

Kr. 136,00

Mørbradbøf.
Serveres med ristede champignoner, cocktailpølser, bacon samt årstidens friske grøntsager.
Hertil pommes risollées og flødepaprikasauce.

Kr. 158,00​

Kr. 162,00

Svinekam som vildt.
Serveres med halve æbler med gelé, her til waldorfsalat samt hvide og sukkerbrunede kartofler.
Hertil vildtsauce.

Kr. 138,00​

Kr. 156,00

Stegeretter af kalvekød​

Helstegt sprængt rosa kalvemørbrad.
Hertil serveres dejlige nye stegte kartofler, chips af persillerod, tre slags grøntsager efter årstiden samt råsyltede bær.
Til denne herlighed hører en dejlig flødesvampesauce.

Kr. 182,00​

Kr. 222,00

Helstegt kalvefilet, som vi alle kender og elsker, hvortil der serveres pommes risollées, chips pinde, persille frites, haricot verts rulle i bacon, grilltomat, ristede svampe, waldorfsalat, ribsgele samt kalvesky med fløde og skimmelost.

Kr. 168,00​

Kr. 195,00

Helstegt kalvesteg.
Her anbefaler vi stegte kartofler, ragout af friske grøntsager, sødt og surt samt velkendt kalvesky.

Kr. 148,00​

Kr. 168,00

Kalveschnitzel (Wienerschnitzel).
Hertil serveres pommes sautées og ærter samt skysauce.

Kr. 138,00​

Kr. 150,00

Kalveschnitzel (Paprikaschnitzel).
Hertil serveres pommes sautées og ærter samt paprikasauce

Kr. 138,00​

Kr. 150,00

Kontakt os

Kom forbi vores køkken, 

eller lad os bringe maden til dig.

Tlf. : 43 74 00 15
E-mail : ole@olekok.dk

Download menukort

Komplet menu »

Smørrebrød »

Luksus smørrebrød »

Buffet til frokostlevering »

Hygiejne og kontrol

Friske fødevarer, renlighed, hygiejne og komplet kontrol. Det kan du forvente.

kontrolrapport

Info

Noren Catering v/ Ole Drevs Lucien Noren

CVR: 2731020

Adresse

​Baldersbækvej 2

2635 Ishøj

Kontakt

Tlf.: 22 35 50 83

E-mail: ole@olekok.dk