Om ​Ole Norén

​Jeg hedder Ole Norén, har masser af gå på mod, og en stor lidenskab for at sætte store projekter igang.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord ville det være:

Nyskabende, ansvarlig og kreativ.

Uddannelse

1988 - 1992 Mesterlære kok København
- Uddannet kok i Folkets hus.

Erhvervserfaring

1992 - 1992, MG Petersens Familiehave, FrederiksbergKok. Abejdede som kok over sommeren 1992, hvor jeg sammen med tre øvrige kokke servicerede gæsterne.

Familiehaven rummer en belægning op til 1100 personer, og er specialiseret i det traditionelle danske køkken.

1992 - 1993, Cafe Rouge, London

Kok, Havde ansvar for at oplære køkkenets elever i finere fransk madlavning, der var restaurantens specialitet.

1993 - 1994, Vikar - Attention, StorkøbenhavnKok. 

Arbejdede 6 mdr. som kok hos SDC i deres personalekantine, der dagligt bespiser ca. 400 mennesker. Derudover stod jeg i perioder for driften af samme kantine.

Arbejdede 3 mdr. som kok hos Carl Bro i deres personalekantine, der dagligt bespiser 500 mennesker.

1994 - 1995, MG Petersens Familiehave, Frederiksberg

Køkkenchef, Stod for den daglige drift af køkkenet, herunder indkøb af varer.

Ansvar for 11 mand, kokke, smørrebrødsjomfruer og køkkenassistenter.

1995 - 1996, Promenaden Tivoli, KøbenhavnKok. Arbejdede i den daglige drift af køkkenet i samarbejde med det øvrige køkkenteam.

1997 - 1999, Rungsted Kro, Rungsted

Køkkenchef. Stod for den daglige drift af køkkenet, herunder indkøb af varer.

Ansvar for 3 kokke samt ansvar for at oplære køkkenets 4 elever

1999 - 2003, JB diner, Lyngbykok. JB Diner er et Diner transportabla, der tilbød mad ud af huset til diverse kantineordninger, samt selskaber.
Arbejdede i den daglige drift af køkkenet i samarbejde med det øvrige køkkenteam, herunder varebestilling.
Sørgede hovedsageligt for pleje af forretningens kunder. Herunder opsætning af buffeter, samt udbringning af mad.

​2003 - Norén Catering, Ishøj

Kok og indehaver. Egen virksomhed beliggende i Ishøjs industri.
Virksomheden fungerer hovedsageligt som en catering virksomhed med levering af mad ud af huset til selskaber, samt levering af frokost til kantiner og små virksomheder
Dernæst afholdes der selskaber i husets lokaler der er indrettet til at huse op til 150 gæster.

I dagligdagen fungerer lokalerne som kantinevirksomhed, for nabovirksomheder samt øvrige lejere af huset.

Kontakt os

Kom forbi vores køkken, 

eller lad os bringe maden til dig.

Tlf. : 43 74 00 15
E-mail : ole@olekok.dk

Download menukort

Komplet menu »

Smørrebrød »

Luksus smørrebrød »

Buffet til frokostlevering »

Hygiejne og kontrol

Friske fødevarer, renlighed, hygiejne og komplet kontrol. Det kan du forvente.

kontrolrapport

Info

Noren Catering v/ Ole Drevs Lucien Noren

CVR: 2731020

Kontakt

Tlf.: 22 35 50 83

E-mail: ole@olekok.dk